Ik ben Leonie, sinds 2017 yoga docent. Op mijn achttiende heb ik de kracht van yoga ontdekt. Ik deed thuis met behulp van een boek een yoga sequence en nadat ik die oefeningen had gedaan tintelde mijn hele lichaam. Ik wist niet wat ik meemaakte, voelde me energiek en ontspannen tegelijk en moest echt even bijkomen op de bank. Mijn lichaam bleef nog een tijdje na tintelen en jaren later ontdekte ik dat dat vrijgekomen energie moet zijn geweest. Ik was ‘hooked’ maar heb het daarna ook nog regelmatig weer losgelaten om het vervolgens weer op te pakken.

Zo’n 15 jaar later, toen ik op het punt van mijn carrièreswitch stond en yoga nu echt een vast onderdeel van mijn wilde maken, ben ik een yoga opleiding gaan volgen. Daar kwam ik erachter dat de yoga school die ik had uitgekozen van dezelfde yoga discipline was als de yoga van mijn eerste ervaring. Voor mij is dat geen toeval. 

Sivananda yoga is dan ook mijn basis, het is een hatha yoga vorm met een extra focus op gezondheid, iets dat heel erg bij mij past. In 2013 begon ik namelijk met bloggen over voeding en gezondheid (onder de naam Leo goes Paleo) en tot op de dag van vandaag is alles wat daarmee te maken heeft nog steeds een passie voor mij. 

Mijn blog is veranderd, de onderwerpen ook en ik ben yogalessen en coaching gaan geven. Yoga heeft mij enorm geholpen op allerlei momenten in mijn leven. Ik hoop dat het jou minstens zoveel kan brengen als het mij heeft gebracht.

Geniet van dit blog en wees welkom in mijn lessen of voor een gesprek.

Namaste 🙏🏼 

Subscribe
& be the first
to read
Only the best content